torsdag 21 maj 2009

Nils Oscar Saison

Fick ett meddelande om att Nils Oscar ska smyglansera sin Saison här i Stockholm genom att presentera provsmakningar på tre olika ställen i stan:

Premiär för Nils Oscar Saison!

Med anledning av att vi släpper vårt nya öl Nils Oscar Saison så kommer vi ha premiär och provsmakning 26 Maj kl 18.00 på tre utvalda öllokaler i Stockholm, nämligen Glenfiddich warehouse No:68 på Västerlånggatan 68,
Akkurat Restaurang och bar på Hornsgatan 18 samt
Oliver Twist, Repslagargatan 6.

Passa på att träffa bryggare från Nils Oscar och smaka på Saison innan den släpps på Systembolaget.

Välkomna!

Har inte besökt Glenfiddich någon gång tidigare så det lutar åt att det blir där! Någon annan som tänker gå och isf vart?

5 kommentarer:

 1. Såg precis att Skumgardiner även rapporterade om detta igår, inte meningen att trampa på några tår!

  SvaraRadera
 2. Funderar på ett besök, fast vet inte vart. Glenfiddich har jag besökt ett antal gånger, deras fokus ligger på svenska mikroöl. Utbudet är inte gigantiskt men tillfredsställande.

  En svensk Saison är riktigt spännande.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Om du går på GW missar du aldrig något från Nynäs :)...Sen måste jag bara kommentera det här med att Sigtuna och framför allt Mattias kallar sig för Bryggmästare, jag har också utbildat mig till Bryggeritekniker samma utbildning som Mattias och inte f*** kallar jag mig för bryggmästare...kan köpa att han kallar sig för huvudbryggare eller chefsbryggare och om han vill kalla sig för BRYGGMÄSTARE åk ner till Danmark eller Tyskland och gå utbildningen...

  SvaraRadera
 5. GW känns väl isf rätt med tanke på att de fokuserar på svenska Mikrobryggerier, vilket ju Nils Oscar är.
  Mattias har väl kanske fel titel på Sigtuna isf, har hört att man inte kan kalla sig för bryggmästare utan rätt utbildning nu när du nämner det.

  SvaraRadera