torsdag 7 maj 2009

Marknadsundersökning 6/5 - Vitt vin

Skulle som jag nämnde igår till en provning av vitt vin kl 16:00.
Jag valde att lämna jobbet med mitt exjobb här på Kemwell i Uppsala tidigare för att hinna med ett tåg som skulle åka 14:53 så att jag inte behövde stressa för att komma till provningen. Gillar inte att komma försent.

Problemet var att när jag kommer fram till Uppsala station så visar det sig att det inte går ett tåg 14:53 utan bara 13:53, 15:53, 16:53... ja ni fattar. Alltså måste jag ta ett tåg som åker 15:09 och helt plötsligt måste man stressa när man kommer in till Stockholm.

Not så good.

Kommer fram till Centralen och springer genom djungeln av människor som är på väg hem från jobbet ner till t-banan. T-banan går 15:52 och är framme 15:58. Jag har alltså 2 minuter på mig att hinna från Fridhemsplan till Igeldammsgatan 22B.

Kondisen är inte vad den ska vara så här innan man kommit igång med fotbollen så jag är inte framme förrän 16:05. Skönt att man bara är 5 min sen tänkte jag, men det tyckte inte de... Jag fick inte plats.

Det som gör en lite förbannad är att man blir blixtinkallad dagen innan, slutar tidigare, springer som en galning och börjar svettas som ett svin, och så visar det sig att de har kallat in fler än vad som får plats i provningssalen. Men jag är inte bitter.

Idag går jag ifrån lite tidigare, vill inte gärna missa Whiskeynyheterna...

2 kommentarer:

  1. Stackars dig! Jag skulle blivit galen om jag var du. Einar hälsar! Anna

    SvaraRadera
  2. Jag skulle ha varit på den oxå, men missade tunnelbanan. Dagen efter fick jag ett mejl där dom frågade vart jag höll hus. Konstigt att du inte fick plats.

    SvaraRadera