torsdag 24 september 2009

Vinnarna i Whiskeytävlingen & Sekundärjäsning

Idag presenteras vinnarna i whiskeytävlingen!
Vet inte någon exakt tid ännu, men det blir att man är där kl 14 idag för att förbereda prisutdelningen.

Kommer att finnas en hel del överraskningar varav en av vinnarna är en whiskeysort som jag faktiskt inte alls hört talas om tidigare. Får som sagt inte avslöja något ännu men gör det så fort allt blir officiellt.

Einar kom över igår för att lägga över APAn till en sekundärjäsning. Det var meningen att vi alla skulle mötas upp för att jobba med den men en sjuk Johan fick stanna hemma och krya på sig inför torsdagen idag. Vi har ännu inget namn för APAn men däremot hade vi en del tid på oss för att jobba med etiketten för Belgaren som buteljerades förra söndagen. Vi valde att köra med namnet Grumpy Lion Belgian Ale! Vi hann inte riktigt klart men jag publicerar en bild på bloggen när vi blir klara med den.
Självklart smakade vi på denna också medan vi jobbade med etiketten. Jag kan låta meddela att denna smakade riktigt bra och resultatet var bättre än vår Walrus Amber Ale redan nu efter bara en dryg vecka. En hel del fina fruktiga estertoner var tydliga, eftersmaken var fortfarande åt grönölhållet men lite mer lagring så blir den nog riktigt fin.

Väldigt kort inlägg idag, men det kommer mer sen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar