tisdag 22 september 2009

SBWF första veckan avklarad

När jag gick hem från festivalen i lördags var det nästan lite skönt. Har fått jobba en hel del under denna period och lördagen var väl iof det minst jobbiga passet om man jämför med torsdagspasset som höll på från 08-23. Visserligen inte enbart inom whiskeytävlingen, utan jag stod ett antal timmar för Svenska Ölfrämjandet också.

Nej nu ska jag sluta klaga, kul har det iaf varit!

En liten sammanfattning då från fredagen och lördagen.

Fredag:
Dagen började på det vanliga restaurangjobbet innan det var dags för några timmar i montern hos SÖ. Kl 18 träffade jag min sambo, Emelie, som jag presenterade för bl.a. Fredrik, Andreas och Dempa. Dempa med vän var rätt snuskiga och pratade om könsdelar, men det ingår väl när man är från Gävletrakten. ;) Hon tyckte iaf att ni var mycket trevliga!
Trots flera försök av Fredrik och Andreas så lyckades inte vi inte övertyga henne om att öl är gott, men Fredrik drog fram lite torr cider från Brills monter som hon verkligen uppskattade! Tack för hjälpen!
Blev några öl för min del också, bl.a. Nøgne Ø Aku Aku Lemongrass Ale som Andreas beskrev som att dricka thaimat. Vilket verkligen stämde.
Minns verkligen inte så mycket om vilka jag druckit, blir till att jag tar med mig anteckningsblock. Måste börja skriva ner för att kunna uppdatera mina recensioner på ratebeer.

Lördag:
Dags för nomineringar. Efter lite förberedning inför utdelningen av nomineringarna fick vi vänta ett bra tag då vissa av arrangörerna hade glömt att ta med sig vimplarna från stan. Utdelningen gick mycket smidigt iaf och kul var det! Mest överraskande var kanske att Sigtuna Brygghus och Krönleins fick så många nomineringar, 5 respektive 3.

Nu väntar tre dagar till på mässan!

3 kommentarer:

 1. Det var kul att ses i lördags om än för en väldigt kort stund. Tidigare år skrev jag aldrig några anteckningar om öl jag drack, synd för det hade varit kul att veta ungefär hur många olika man provat vid det här laget.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår verkligen inte hur det kunde gå så illa. Det var nog ett förlupet skämt som briserade lite fel.. Låter ju hemskt det dära ju! :P

  SvaraRadera
 3. Gyllenbock: Jo man tar ju sig igenom en hel del öl... Får ytterliggare chans iaf torsdag, fredag och lördag :)

  Dempa: Haha hon fick dock ett bra intryck av er sa hon efteråt utan att vara sarkastisk så helt fel gick det inte hehe :)

  SvaraRadera