Är inne i en period där jag jobbar mycket kvällar nu. Trots att man jobbar på ett ställe där det finns öl överallt kan man ju inte direkt dricka något. Att man sen slutar sent gör ju inte saken bättre direkt då man inte riktigt känner för att öppna upp en öl kl 02 när man kommer hem.
Man är ju ledig på dagen men man kan ju inte öppna en flaska då heller av två anledningar:
1. Kan ju inte komma till jobbet berusad
2. Man är inte en A-lagare
Det är ett hårt liv man lever som ölnörd just nu.
Jag har det likadant. Jobbar mycket nu och slutar kl 05. Svårt att ta en öl efter jobbet, tillsammans med min fru som äter frukost. Före jobbet går ju helt bort också. Det är inte lätt, men pengarna måste ju in, och ska man jobba är det helt ok att jobba tre, max fyra dagar i veckan. Det blir ändå för lite tid till öl. Inte bra.
SvaraRaderaDaniel
Jag måste bara fråga hur du tänkte på punkt två: "2. Man är inte en A-lagare" ?
SvaraRaderaOkej att du inte kan dricka öl innan du går till jobbet, men vadå a-lagare? :)
Daniel: Jo pengarna måste ju in, för hur annars ska man har råd med ölen man aldrig dricker?
SvaraRaderaÄh, blir väl till att på man på en och samma tillfälle häller i sig 20 av de senaste stora flaskorna när man får chansen!
Dempa: Haha, jag överdrev lite smått, självklart dricker A-lagare inte bra öl ;)
Var förbi och drack några öl i tisdags på Monks Wallingatan. Decadent från Ska Brewing var en väldigt god DIPA.
SvaraRaderaHaha, jo den är det inte fel på. Såg att den ska finnas under någon av söndagsprovningarna! Alltså man får testa utan att behöva köpa hela flaskan!
SvaraRaderaDecadent testade jag i Sthlm, minns den som ganska okej och intressant första klunkarna till att bli alldeles för mycket ganska snabbt. Väldigt söt om jag inte minns fel.
SvaraRadera