I torsdags var jag och träffade Tommy på Monks Café Wallingatan för att prata om extra jobb, fick även chansen att få prata med Charles Cassino som numera är Monks Bryggmästare.
Jag känner sedan länge en annan medarbetare där (Johanna, som finns med på bilden nedanför) och har velat ta extra pass där men utan någon framgång. En spontanansökan förra veckan gav mig dock äntligen chansen.
Jobbade igår för första gången på Monks och det var verkligen kul att prata och tipsa om öl för folk samtidigt som man fick jobba med många trevliga och mer eller mindre ölkunniga människor.
Har länge jobbat inom restaurangyrket så det var riktigt kul att man kunde utnyttja sina kunskaper inom öl samtidigt som man får springa runt och prata med folk.
Kom förbi och säg hej nästa gång ni får chansen för att prata lite öl, tänk på att det Amerikadagar där nu ;)
Grattis till jobbet. Ska försöka komma förbi någon gång. Provade eran Angusa belgare igår. Den var bra och kommer säkert bli ännu bättre efter lite lagring.
SvaraRaderaHaha, man tackar! Drack en idag jag också, måste säga att den varierar en hel del...
SvaraRaderaMen lagring mår den iaf bra av :) Vem delade du med?
Med den där snubben som bor i sumpan:)
SvaraRadera