tisdag 7 december 2010

Vintern utanför Alfa Laval & provning för newbies

För alla ni nissar som jobbar i stan och i den bruna snön tänkte jag passa på och visa bild från mitt kontor på varför jag gillar vintern. Blir inte direkt mindre mysigt när det blir mörkt ute och alla lampor överallt här tänds...



Ikväll håller jag och Einar iaf i en provning hemma hos honom med lite öl från Belgienresan plus lite av hans kollega Nicklas öl. Vad han har med sig vet jag inte alls så spänningen är stor. Tydligen ska han vara ny inom ölvärlden men ändå ha lite finöl :)

Skulle förövrigt ha varit med på en ölprovningn å Maltesens vägnar i helgen som jag i sista stund var tvungen till att missa pga hjälp med flytt. Frysa och vara blöt föredrogs alltså istället för en hel drös med öl inkl en 6 år gammal Westvleteren 12. Har inte ens testat den vanliga... men nej, jag är inte bitter...

torsdag 2 december 2010

Kommer över till Göteborg nästa helg - Någon som är sugen på öl då?

Iom ett styrelsemöte som sammanfaller nästa helg, den 11:e dec närmare bestämt så tänkte jag stanna över i Götet för att dricka bra öl och snacka skit med några av er andra öltokiga.

Har redan pratat med Dempa och Rick då såklart men passar gärna på och träffar upp lite av er andra!

Minns inte om vi bestämde att vi skulle börja på Tre Små Rum, men mötet hålls på Ölrepubliken och sen bär det av vidare till andra under pubrundan.

Hör av er!

onsdag 1 december 2010

Provningen av Snälleröds snaps på Cedergrenska Tornet

Var alltså på en snapsprovningen förra veckan på ett juldekorerad torn/slott på Stocksund vid namn Cedergrenska Tornet.

Mycket trevlig snaps från Snälleröds (Berntson brands) och föga förvånande så var det deras malörtskryddade Herr Berntson Besk som imponerade mest. Den parfymiga doften av blommor och örter lockar till mer smakprover.

Till vår snaps fick vi en form av jultapas. Tyvärr så var portionerna riktigt små, det positiva var att man nu äntligen fick testa en del snaps mot mat vilket jag inte gjort tidigare.