onsdag 5 augusti 2009

Kals Stout - Norra stationsgatan

Såg http://agent.nocrew.org att Dugges Kals Stout fanns på lager hos Systembolaget vid Norra stationsgatan. Har aldrig tidigare testat denna så det blev ett snabbt mail till Einar som jobbar i närheten där jag bad honom springa ner och plocka upp några.
Inga problem! Han drar ner dit och frågar någon som jobbar där om 2 st. Han som jobbar där förklarar dock att det skulle vara något fel på dem, att de skulle vara skadade/oxiderade.
Einar köper dessa ändå men i och med alla rapporter som man hört om skadad öl från Dugges så kanske man inte ska ha alldeles för höga förväntningar. Vi testar i alla fall en ikväll och om den är skadad så får vi väl helt enkelt reklamera den andra (hur gör man om man ska reklamera den man testar också? På med en kapsyl och sen lämna tillbaka den?).

Någon som testat denna under den närmsta tiden som fått en obehaglig erfarenhet?

3 kommentarer:

 1. det är nog en gammal o förmodligen oxiderad flaska då. för mig veterligen har inte dugge bryggt några nya kal's stout o skickat ut..

  SvaraRadera
 2. Det är bara att korka på och lämna tillbaks. Den har funnits på Norra Stationsgatan ganska länge, och det är som Dempa säger att det inte har levererats sedan länge. Trist är det i allafall. Verkar som Dugges har mycket bra på gång

  SvaraRadera
 3. Testade den igår kväll, och intrycket var följande:
  1. Fan vad det skummar!
  2. Fan vad kolsyrad den var!
  3. Inte så dum, är den verkligen oxidered?
  4. Jo, den smakar blaskigt och har konstiga bismaker.
  Einar ville dock behålla den ena, kände inte att det var värt att reklamera för 30 spänn. Någon form av sponsring till Dugges med andra ord :)

  SvaraRadera