fredag 5 juni 2009

Releasekväll på Sorbon

Jag skriver lite sent om releasefesten men har haft en presentation idag om mitt examensarbete på Kemwell med goda resultat. För att fira drog jag och Stefan till OT när vi kom tillbaka till Stockholm. Stefan som först ville köra på en "gammal god" Staropramen övertalades snabbt att ta Beck Bräu Pils. Han var inte missnöjd om man säger som så. Själv blev det en Cotleigh Tawny Bitter en real ale på 3,8%. Dessa följdes upp av en Belhaven Twisted Thistle IPA & en Oppigårds Early Summer Ale. Inget extremt men inget man blir besviken över.Men så till gårdagskvällen! Releasefest som sagt, anordnad av Femmkommanoll.tv där det bjöds på Samuel Adams Boston Lager i stora "bords-fat" som ses på bilderna nedan.Ost och korv bjöds det på också vars sälta gjorde att all öl smakade mycket bättre!
Vi hann snacka en hel del med Johan där vi bland annat diskuterat att dra ihop en ölbloggarträff för Stockholmsbloggarna! Har sneglat lite avundsjukt åt Göteborgshållet och nu har även Malmö bestämt sig för att dra ihop en träff. Huvudstaden kan ju inte komma sist egentligen men, men.

Jag och Einar blev inte långvariga utan åkte hem vid 21:15. Men innan dess han vi dricka Sierra Nevada Brown Ale, Flying Dog Snake Dog IPA och en Stone Ruination IPA (som verkligen gör skäl för namnet), samt även snacka med Affe om att brygga öl nu till sommaren. Det som behövs är utrustning och om det finns någon som vill låna ut eller sälja alternativt känner någon som gör det så är det bara att hojta till!

Tack återigen Johan och Thomas samt era respektive för denna oförglömliga kväll! Mycket trångt men mycket trevligt! Vi fixar en träff snart!

6 kommentarer:

 1. Så Early Summer Ale finns i år också, fast bara på fat?

  SvaraRadera
 2. Skönt med Giraffer! Jag hade dock satsat på lite annat än 4 liter Samuel Adams Boston Lager en kväll som denna.. :)

  SvaraRadera
 3. Tack för att ni ville komma! Vi får absolut ta och fixa en träff.

  @dempa Ibland får man inte själv bestämma vad som ska drickas, det hade blivit dubbelt så dyrt. Sedan var ju en hel del seniorer i form av föräldrar närvarande, och de vill ha lätta lagers.

  SvaraRadera
 4. Haha nej man klagar inte när man får trevligt lättdrucken öl
  !

  SvaraRadera
 5. Bloggträffafton i tokholm vore trevligt! Jag är lätt på om det blir av!

  SvaraRadera
 6. Jag skulle också gärna vara med på en bloggträff i huvudstaden. Skandal att det inte har blivit av än. Har iofs ingen kol på hur många Sthlm:s bloggar det finns.

  SvaraRadera